spam experts

SpamExperts is een professionele spamfilteroplossing om bedrijven te beschermen tegen bedreigingen door het uitfilteren van 99,8% van alle spamberichten.

Hoge kwaliteit filtering

De ongeëvenaarde intelligentie van SpamExperts is het directe resultaat van de miljoenen e-mails die elke dag worden gefilterd en waar het systeem van leert. Het inkomende filter behoort tot de beste in de markt met een nauwkeurigheid van nagenoeg 100% en bijna geen false positives. Spamexperts grijpt in nog voordat e-mail uw mail server bereikt!

spamexpertsinfo

Eenvoudige configuratie

Via je webinterface krijg je toegang tot verschillende beheerniveaus, branding-opties en andere features zoals het automatisch detecteren van gebruikers, bijlagebeheer en white- en blacklists.

Altijd up-to-date

De kracht van SpamExperts is het ongelooflijk verfijnde filterproces. Veel spamfilters werken met eenvoudige voorgeprogrammeerde logica. SpamExperts daarentegen analyseert iedere inkomende e-mail en past zijn parameters daarop aan. Omdat wij weten hoe spammers te werk gaan kunnen wij vaak al in een vroeg stadium ingrijpen.

Kosten:

Vanaf € 25,00 per domein/jaar exclusief BTW. Korting vanaf bundels met 5 domeinen.

 

Adresgegevens

Media Project Advies BV
Impuls 29
1446 WC Purmerend

Contact

Telefoon: +31 20 6189965
E-Mail:
Support:

Overige informatie

Kamer van Koophandel: 34294925
BTW/VAT: NL819052310B01
Algemene voorwaarden: Download hier (PDF)